Пропустити навігацію

«Автопризначення пенсії» – чергове навчання користування е-послугою

12 лютого 2021 р. у Головному управлінні відбулися чергові ZOOM-навчання з питань подання анкет для автоматичного призначення пенсії.

Навчання проводила головний спеціаліст  відділу інформаційно-аналітичного забезпечення та контролю за використанням даних інформаційних систем  та електронних реєстрів Надія Рябіч.

Пані Надія інформувала усіх учасників про електронну послугу  Пенсійного фонду України – автоматичне призначення пенсії, яку можна отримати в особистому електронному кабінеті на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України (portal.pfu.gv.ua), за наявності електронного цифрового підпису. Скориставшись сервісом, та після надання відповідної анкети, пенсія буде призначена автоматично після досягнення пенсійного віку з урахуванням всіх наявних в Пенсійному фонді України даних без додаткових звернень та особистого відвідування сервісного центру Пенсійного фонду.

Фахівець пояснила як користуватися електронним сервісом, детально розповіла  покрокову інструкцію, пояснила як сформувати заяву.

Звернула увагу, що сервіс надає можливість, без будь-яких часових обмежень,  подати анкету та скановані копії документів для призначення пенсії в майбутньому. Крім того завчасно буде проведено опрацювання та, в разі необхідності, перевірку наданих документів.

Тож, приєднуйтесь до нашої команди, та отримуйте сучасні знання.

2 1 300x225 - «Автопризначення пенсії»  – чергове навчання користування е-послугою

1 3 300x207 - «Автопризначення пенсії»  – чергове навчання користування е-послугою

11 1 300x206 - «Автопризначення пенсії»  – чергове навчання користування е-послугою

22 1 300x188 - «Автопризначення пенсії»  – чергове навчання користування е-послугою

background Layer 1