Пропустити навігацію

Інформація щодо закупівель на 2021 рік від 01.04.2021

Конкретна назва

предмету закупівлі

із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником

Код економічної класифікації видатків бюджету Обґрунтування очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі
Послуги зі страхування приміщень та транспортних засобів
(ДК 021:2015:66510000-8 – «Страхові послуги»)

2240

В межах затверджених бюджетних призначень, а також проведено порівняння ринкових цін. Згідно Закону України «Про страхування», Закону України «Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів», «Правил добровільного страхування наземного транспорту (крім залізничного)».
Папір для друку, формату А4, призначений для чорно-білого друку та копіювання на лазерній, струменевій техніці, білого кольору; папір для друку, формату А3, призначений для чорно-білого друку та копіювання на лазерній, струменевій техніці, білого кольору; папір перфорований СПФ 55-420 SL/D; немарковані конверти; стрічка барвна для термотрансферного друку та самоклеюча етикетка; канцелярські товари
(ДК 021:2015:30190000-7 – «Офісне устаткування та приладдя різне»)

2210

В межах затверджених бюджетних призначень. Якісні та технічні характеристики паперу визначені з урахуванням реальних потреб та оптимального співвідношення ціни та якості. Папір повинен бути багатоцільовим, для усіх видів копіювальних апаратів, а також у Головному управлінні Пенсійного фонду України в м. Києві існує нагальна потреба в закупівлі необхідних малоцінних, витратних канцелярських товарів.
Послуги із заправки і відновлення картриджів та технічного обслуговування і ремонту офісної техніки
(ДК 021:2015:50310000-1 – «Технічне обслуговування і ремонт офісної техніки»)

2240

В межах затверджених бюджетних призначень. На балансі Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві знаходиться периферійне обладнання, зокрема: принтери та  багатофункціональні пристрої. Для забезпечення безперебійного друку вказаної техніки на рік потрібно здійснити закупівлю послуг із заправки та відновлення картриджів, а також здійснити ремонт офісної техніки.

 

background Layer 1