Пропустити навігацію

Про зміни в організації виплати і доставки пенсій роз’яснювали телеглядачам «UA:Перший»

Заступник начальника  Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві Ольга Пасічник 6 травня 2021 року прийняла  участь у прямому ефірі програми «Суспільна Студія» телеканалу «UA:Перший». Відеотрансляція підтримувалася за допомогою ZOOM-зв’язку.

У телевізійному сюжеті висвітлювали питання щодо виплати та доставки пенсії, зокрема мова йшла про постанову Кабінету Міністрів України № 277 від 29 березня 2021 року, де прописані заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України.

Ольга Пасічник роз’яснила телеглядачам  які категорії пенсіонерів і надалі будуть отримувати пенсійні виплати за місцем фактичного проживання, а яким категоріям до 1 вересня 2021 року слід самостійно обрати один з уповноважених банків для здійснення подальшої виплати пенсій.  

 «У разі, якщо до визначеного терміну громадяни не зроблять вибір, виплата пенсій кожному з таких одержувачів з 1 вересня 2021 року здійснюватиметься через поточний рахунок в АТ «Ощадбанк», який буде відкритий за зверненням органу Пенсійного фонду України, про що одержувача буде проінформовано» – пояснила Ольга Пасічник.

Пані Ольга звернула увагу на те, що громадяни можуть будь-коли змінити уповноважений банк за власним бажанням.

zastav 300x216 - Про зміни в організації виплати і доставки пенсій роз’яснювали телеглядачам «UA:Перший»

1 300x172 - Про зміни в організації виплати і доставки пенсій роз’яснювали телеглядачам «UA:Перший»

background Layer 1