Пропустити навігацію

Нові знання про подання скан-копій трудових книжок

strashenko 300x225 - Нові знання  про  подання скан-копій трудових книжокВеб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України має низку  доступних е-послуг та сучасні можливості. Як подати скановану копію паперової трудової книжки 27 липня дізналися учасники щотижневого дистанційного навчання, яке проводила начальник відділу формування електронних трудових книжок №2 управління інформаційних систем та електронних реєстрів Оксана Страшенко.

Пані Оксана детально розповіла новим слухачам про вимоги до скан-копій трудової книжки, звернула увагу на формат зображення. Слухачі дізналися особливості подання, а саме: у разі, подання кожної сторінки трудової книжки окремим файлом зображення має бути збережене у JPG форматі, а у випадку подання декількох сторінок в одному файлі – має бути у PDF форматі.

У процесі навчання учасники виявили неабияку зацікавленість, тому виникали запитання, зокрема:

  • Чи потрібно подавати скан-копію трудової книжки працівника, якого прийнято на роботу?
  • Чи може особа, яка відмовилась від ідентифікаційного номеру самостійно подати скановану копію трудової книжки?
  • Якщо працівник звільняється, а скан-копію трудової книжки на підприємстві не вcтигли подати, чи передбачено за це відповідальність?

Нагадуємо, що навчання відбуваються щотижня на базі ZOOM-конференції, тому отримати додаткові консультації та методичну допомогу фахівців Управління можуть усі бажаючі. Приєднатися можливо щовівторка об 11:00; ідентифікатор: 6157228516; пароль: 123456; реєстрація з 10:55 до 11:00

 Приєднуйтесь до нашої команди та отримуйте нові знання.

background Layer 1