Пропустити навігацію

Безкоштовне навчання: подбайте про майбутнє працівників вже сьогодні!

Шановні роботодавці, чи знаєте  ви, як підвищити лояльність працівників до підприємства? Крім заробітних плат є інші способи, які оцінять ваші працівники. Покажіть свою турботу про них, подбайте про їхні пенсії, організуйте безкоштовне навчання працівників щодо майбутньої пенсії.

За вашою заявкою спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві проведуть на підприємстві безкоштовне виїзне заняття з автоматичного призначення пенсії. Це стосується не тільки тих працівників, у кого пенсійний вік настає за декілька років. Послуга актуальна для застрахованих працівників, незалежно від віку.

Наші спеціалісти:

  • нададуть консультації щодо реєстрації на порталі Пенсійного фонду України;
  • зареєструють анкети для автоматичного призначення пенсії;
  • поінформують про онлайн-сервіси для зареєстрованих на порталі.

В час, коли медики прогнозують нову хвилю підвищення захворюваності на коронавірус, працівникам не треба буде їхати на прийом до спеціалістів Пенсійного фонду, щоби надати документи або отримати консультацію. Ви можете убезпечити їх від загрози інфікування в громадських місцях. Працівники не будуть витрачати на такі поїздки робочий час. Таким чином, ви не тільки підвищите лояльність працівників до підприємства, але й більш ефективно використаєте їхній робочий час.

 

Заявку на виїзне заняття можна надіслати на електронну адресу kiev_gu@kvpfu.gov.ua або подзвонивши за телефоном 044 296-16-96.

Ваші співробітники будуть вам вдячні!

Slajd facebook 300x225 - Безкоштовне навчання: подбайте про майбутнє працівників вже сьогодні!

background Layer 1