Пропустити навігацію

Консультаційна телефонна «гаряча лінія» з керівництвом

888 300x225 - Консультаційна телефонна «гаряча лінія» з керівництвом       Зручний формат спілкування з громадянами у режимі телефонної «гарячої лінії» здобув широку популярність серед громадськості.  29 липня 2021 року у Головному управлінні відбувся анонсований сеанс телефонних звернень громадян. Консультативну допомогу з питань пенсійного забезпечення надавала заступник начальника Головного управління Олена Бойко.

         Упродовж відведеного часу надходили дзвінки з різних регіонів України. Запитання різнилися між собою, вони стосувалися перерахунку пенсій, автоматичному призначенню пенсій та обчисленню пенсій  в разі втрати годувальника. Але переважна більшість запитань стосувалася пенсійного забезпечення військовослужбовців та деяких інших категорій громадян.

     Громадяни отримали роз’яснення який має бути розмір пенсії у відсотках  від грошового забезпечення, щодо доцільності розрахунку пенсії з урахуванням страхового стажу  та коли відбуватиметься виплата пенсій особам, звільненим з військової служби.

На всі запитання дозвонювачів заступник начальника Управління надала чіткі та вичерпні відповіді, посилаючись на законодавчу базу.

background Layer 1