Пропустити навігацію

Ключові питання легалізації зайнятості та заробітної плати на засіданні міжвідомчої робочої групи

Начальник вiддiлу забезпечення наповнення бюджету № 2 Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві Ганна Поліщук 03 серпня 2021 року прийняла участь у засіданні міжвідомчої робочої групи з питань легалізації зайнятості та заробітної плати, забезпечення дотримання державних гарантій з оплати праці в місті Києві.

У робочій зустрічі  приймали участь представники Головного управління Держпраці у Київській області, Головного управління Державної податкової служби у м. Києві, Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)  та  представники  підприємств, установ і організацій міста Києва.

Члени засідання  провели спільний обмін інформацією з урахуванням Плану заходів щодо легалізації виплати заробітної плати і трудових відносин із найманими працівниками в м. Києві на 2021 рік та доповіли про проведену протягом першого півріччя 2021 року, в межах компетенції роботу, з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення, дотримання державних гарантій з оплати праці.

За результатами засідання були прийняті узгоджені рішення та  пропозиції щодо удосконалення подальшої діяльності міжвідомчої робочої групи в межах чинного правового поля.

zastavka 300x168 - Ключові питання легалізації зайнятості та заробітної плати на засіданні міжвідомчої робочої групи

1 300x142 - Ключові питання легалізації зайнятості та заробітної плати на засіданні міжвідомчої робочої групи

3 300x286 - Ключові питання легалізації зайнятості та заробітної плати на засіданні міжвідомчої робочої групи

4 300x259 - Ключові питання легалізації зайнятості та заробітної плати на засіданні міжвідомчої робочої групи

 

 

background Layer 1