Пропустити навігацію

Консультативно-практичне навчання за темою «Автоматичне призначення пенсії»

avtopryznachennya 300x225 - Консультативно-практичне навчання за темою «Автоматичне призначення пенсії»Фахівці Головного управління 05 серпня 2021 року провели виїзне інформаційно-практичне навчання за темою «Автоматичне призначення пенсії» для трудового колективу регіонального відділення фонду державного майна України по м. Києву. У навчальному процесі прийняли участь керівник кадрової служби та начальники відділів.

Начальник управління інформаційних систем та електронних реєстрів Наталія Кувшинова інформувала присутніх щодо низки електронних сервісів Пенсійного фонду України, та детально розповіла про е-послугу «Автоматичне призначення пенсії», яка є актуальною не тільки для тих працівників, у кого пенсійний вік настає за декілька років, але й для застрахованих працівників, незалежно від віку.

Як  дистанційно, в електронному вигляді через особистий кабінет на вебпорталі Пенсійного фонду України за допомогою кваліфікованого електронного підпису подати документи, необхідних для призначення пенсії, присутні дізналися від начальника відділу інформаційно-аналітичного забезпечення та контролю за використанням даних інформаційних систем та електронних реєстрів Євгенії Попової.

У межах практичної частини, наприкінці навчання, головним спеціалістом відділу методології та організації роботи з обслуговування громадян Олександрою Овдієнко була надана допомога у реєстрації анкети та скануванні необхідних документів для автоматичного призначення пенсії 42 працівникам відділення.

 

4 1 300x166 - Консультативно-практичне навчання за темою «Автоматичне призначення пенсії»

13 300x174 - Консультативно-практичне навчання за темою «Автоматичне призначення пенсії»

8 1 300x178 - Консультативно-практичне навчання за темою «Автоматичне призначення пенсії»

 

9 300x195 - Консультативно-практичне навчання за темою «Автоматичне призначення пенсії»

15 296x300 - Консультативно-практичне навчання за темою «Автоматичне призначення пенсії»

6 300x210 - Консультативно-практичне навчання за темою «Автоматичне призначення пенсії»

zastavka 1 300x195 - Консультативно-практичне навчання за темою «Автоматичне призначення пенсії»

background Layer 1