Пропустити навігацію

Підсумки підведено, працюємо над новими завданнями!

В Головному управлінні Пенсійного фонду України в м. Києві, за участю виконуючої обов’язки Голови правління Пенсійного фонду України Ірини Ковпашко, пройшло онлайн-засідання колегії при начальнику Головного управління. З доповіддю «Про підсумки роботи Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві за 1 півріччя 2021 року щодо виконання бюджету, реалізації державної політики з питань пенсійного забезпечення та завдань, покладених на органи Пенсійного фонду України» виступила начальник Головного управління, Лариса Дзядевич.

В доповіді начальник Головного управління акцентувала увагу на перевиконанні планових показників надходжень до бюджету Управління, зауважила про зростання заборгованості перед Пенсійним фондом, а саме по відшкодуванню коштів на виплату та доставку пільгових пенсій.

Доповідач наголосила, що в першому півріччі через банки було виплачено пенсій та допомог всього на суму 18,8 млрд. грн. В порівнянні з 1 півріччям минулого року, кількість осіб, що отримували пенсії через банки, зросла на 4% та склала 590,9 тис. осіб, або 78,6% від загальної чисельності отримувачів пенсій. Такий тренд сприяє економії коштів Фонду. Тому робота над розширенням співпраці з банками буде тривати і надалі, підкреслила Лариса Дзядевич.

В Управлінні ведеться інтенсивна робота з переводу послуг в онлайн-формат. За перше півріччя поточного року, за словами Лариси Дзядевич, було надано 52 тис. дистанційних послуг. Кожен другий зареєстрований користувач отримував послугу дистанційно.

На засіданні колегії також виступили Ольга Прищепа, заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду в м. Києві з питання централізованого призначення та перерахунку пенсій у I півріччі 2021 року. Про стан виконання заходів щодо усунення виявлених порушень під час проведення внутрішнього аудиту діяльності Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві доповіла Тетяна Малютенко, заступник начальника управління внутрішнього аудиту – начальник відділу фінансового аудиту Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві.

На засіданні з промовою виступила виконуюча обов’язки Голови Пенсійного фонду України Ірина Ковпашко. Вона звернула увагу на важливість аналізу доходів від господарських операцій. В промові також йшлося про роботу зі зверненнями, відповідь на які, за словами Ірини Ковпашко, повинна надаватися вчасно, якісно та конкретно – саме на ті питання, які містяться в зверненні. Виконуюча обов’язки Голови Пенсійного фонду подякувала працівників Головного управління за сумлінну працю з перерахунку пенсій, роз’яснень з приводу змін законодавства.

Результати діяльності прийняті до уваги, триває кропітка робота над виконанням завдань другого півріччя!

 

IMG 6696 300x184 - Підсумки підведено, працюємо над новими завданнями!IMG 6736 300x226 - Підсумки підведено, працюємо над новими завданнями! IMG 6707 300x200 - Підсумки підведено, працюємо над новими завданнями!8 2 300x271 - Підсумки підведено, працюємо над новими завданнями!IMG 6722 300x224 - Підсумки підведено, працюємо над новими завданнями!

background Layer 1