Пропустити навігацію

Працівникам служби зайнятості – про послуги Пенсійного фонду України

      Триває співробітництво Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві з Київським міським центром зайнятості. Спеціалісти Головного управління провели 20 серпня заняття для працівників Деснянського центру зайнятості щодо дистанційних послуг порталу Пенсійного фонду України. Презентацію корисних сервісів провела Надія Рябич, заступниця начальника відділу інформаційно-аналітичного забезпечення та контролю за використанням даних інформаційних систем та електронних реєстрів.

         На численні питання учасників навчання відповіла Ірина Коваленко, начальниця відділу з питань  перерахунків пенсій № 3. Вона також проконсультувала працівників центру про порядок реєстрації на порталі, відкриття власного кабінету та завантаження необхідної інформації щодо автоматичного призначення пенсії.

         Активність учасників підтвердила актуальність таких занять. Тож, запрошуємо керівників київських підприємств організувати такі навчання для своїх працівників. Фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві нададуть вичерпну та кваліфіковану інформацію щодо онлайн-сервісів Пенсійного фонду України.

1 kopyya 300x165 - Працівникам служби зайнятості - про послуги Пенсійного фонду України2 300x135 - Працівникам служби зайнятості - про послуги Пенсійного фонду України4 3 300x143 - Працівникам служби зайнятості - про послуги Пенсійного фонду України

background Layer 1