Пропустити навігацію

Пенсійне законодавство: детально про важливе

Інформаційно-роз’яснювальна робота про новини в пенсійному законодавстві – один з важливих напрямків роботи, яку веде Головне управління Пенсійного фонду в м.Києві. 27 серпня за запрошенням  керівництва Дніпровської в м. Києві районної державної адміністрації, на колегії установи виступила Людмила Гребеннікова, заступник начальника управління застосування пенсійного законодавства – начальник відділу методології та організації роботи із застосування пенсійного законодавства.

В своєму виступі Пані Людмила розповіла про нюанси розрахунку пенсій, зупинилась на особливостях зарахування стажу. Зацікавленість учасників колегії викликала розповідь про електронні сервіси порталу Пенсійного фонду України, завдяки яким можна отримати послугу дистанційно, з будь якого куточку країни.

Відповідаючи на запитання, Людмила Миколаївна зробила акцент на змінах законодавства, які впливають на розмір пенсії під час її розрахунків, порадила на що звертати увагу під час оформлення пенсій.

Діалог з підприємствами та установами щодо  роз’яснення положень пенсійного законодавства триває, запрошуємо до співпраці!

IMG 6931 300x169 - Пенсійне законодавство: детально про важливе IMG 6938 300x200 - Пенсійне законодавство: детально про важливеIMG 6936 300x221 - Пенсійне законодавство: детально про важливе IMG 6951 300x200 - Пенсійне законодавство: детально про важливе IMG 6962 300x217 - Пенсійне законодавство: детально про важливе IMG 6954 258x300 - Пенсійне законодавство: детально про важливе

background Layer 1