Пропустити навігацію

Легальна зайнятість: популярно про важливе

Працюючі громадяни України частіше за все починають піклуватися про майбутню пенсію лише тоді, коли до неї залишається зовсім небагато часу. Це хибний підхід, бо зацікавленість в коректному відображенні страхового стажу та нарахуванні власної пенсії повинна проявляти сама працююча людина.

30 серпня Головне управління Пенсійного фонду в м. Києві провело спільний інформаційний вебінар з Деснянською районною філією Київського міського центру зайнятості. Під час вебінару головний спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету №3 Фінансово-економічного управління Валентина Пирч розповіла учасникам, як розраховується страховий стаж, на що треба звертати особливу увагу.

Учасники отримали вичерпну інформацію про необхідну тривалість страхового стажу для виходу на пенсію в поточному та в наступні роки. Пані Валентина надала пораду учасникам, як убезпечити себе від недобросовісних роботодавців. Надала пораду, як діяти якщо працівник до моменту виходу на пенсію не має необхідного розміру страхового стажу.

На завершення виступаюча акцентувала увагу на доступність та зручність електронних сервісів Пенсійного фонду, які економлять час та спрощують отримання різноманітних послуг.

 

IMG 6978 300x206 - Легальна зайнятість: популярно про важливеIMG 6982 300x196 - Легальна зайнятість: популярно про важливе

background Layer 1