Пропустити навігацію

Щеплення проти Covid-19: будьте здорові!

З21.09 300x225 - Щеплення проти Covid-19: будьте здорові!доров’я є головним скарбом будь-якої людини. На фоні різкого підвищення кількості захворювань на Covіd-19, дедалі актуальнішим стає вакцинація  проти цієї підступної хвороби. Особлива увага приділяється вакцинації працівників соціальних служб, які безпосередньо контактують з відвідувачами. Для того, щоби не захворіти самим та не  наражати на небезпеку відвідувачів закладів, Головне управління Пенсійного фонду в місті Києві проводить активну вакцинацію працівників установи.

Треба розуміти, що щеплення проти хвороби №1 в Україні знижує вірогідність зараження вірусом, а у випадку, якщо людина все ж таки захворіла, суттєво знижує важкість протікання хвороби та її негативні наслідки.

Важливим фактором роз’яснення необхідності щеплення є власний приклад. Саме тому начальник Головного управління Лариса Дзядевич разом з працівниками успішно пройшла вакцинацію.

За словами медиків, чим більше кількість вакцинованих в установі, тим менше шансів залишається вірусу для ураження колективу, знижується вирогідність запровадження карантину. Тож – піклуйтеся про себе та оточуючих, вакцинуйтеся та будьте здорові!

 

 

1 vakts 300x225 - Щеплення проти Covid-19: будьте здорові!

3 300x225 - Щеплення проти Covid-19: будьте здорові!

vak 300x225 - Щеплення проти Covid-19: будьте здорові!

2 300x225 - Щеплення проти Covid-19: будьте здорові!

 

background Layer 1