Пропустити навігацію

Пенсійні виплати: робота з боржниками

Головним управлінням Пенсійного фонду України в м. Києві ведеться активна та кропітка робота для того, щоб столичні пенсіонери в повному обсязі та вчасно отримували пенсії. Одним з важливих напрямків цієї роботи є юридичне супроводження судових справ про стягнення заборгованості підприємств до Пенсійного фонду за страховими внесками.

З початку року Головне управління взяло участь у 25 засіданнях тимчасових комісій з питань погашення заборгованості, на яких були присутні керівники 223 підприємств – боржників. Днями пройшла спільна нарада керівників Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції м. Києва, Головного управління Пенсійного фонду України в            м. Києві з представниками підприємств-боржників.

На нараді заступник начальника Головного управління, Олена Бойко, акцентувала увагу на те, що деякі підприємства не сплачують заборгованість перед Пенсійним фондом. Представники підприємств розповіли про стан справ та заходи, які вживаються ними для ліквідації заборгованості.

Для дієвої роботи з підприємствами-боржниками під час наради було врегульовано порядок надання доступу відповідним працівникам Головного управління до документів Державної виконавчої служби, які стосуються виконання судових рішень відносно боржників.

Слід зазначити, що за результатами послідовної роботи юридичного, фінансового-економічного підрозділів та керівників Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві протягом вересня в рахунок погашення заборгованості від підприємств вже надійшло 4,3 млн. грн.

Робота з забезпечення пенсійних виплат триває.

1 2 300x236 - Пенсійні виплати: робота з боржниками4 300x184 - Пенсійні виплати: робота з боржниками2 1 300x212 - Пенсійні виплати: робота з боржниками3 2 300x200 - Пенсійні виплати: робота з боржниками

background Layer 1