Пропустити навігацію

Роки – не вантаж, а багатство!

За ініціативою ООН, 1 жовтня щорічно відзначається Міжнародний день людей похилого віку. На доручення начальника Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві, Лариси Дзядевич, працівники установи привітали киян, які обслуговуються Управлінням та є прикладом активного та здорового життя.

Заступник начальника управління обслуговування громадян, Кристина Присяжнюк, за сприянням БФ «Життєлюб», зустрілася з поважними киянами, подарувала квіти, провела консультації та відповіла на питання стосовно пенсійного законодавства. Знайомимо з героями зустрічей.

Наталія Хабарова, ландшафтний дизайнер, декоратор інтер’єру, флорист, захоплюється малюванням та каліграфією.

Тетяна Силенко, кіберспортсменка, майстриня з вишивання, цікавиться подорожами Україною, працює онлайн в кол-центрі компанії.

Олександр Пахомов, майстер спорту, проводить тренування молоді, підтримує спортивну форму, бере участь у пробігах та інших змаганнях ветеранів.

Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві бажає всім киянам поважного віку  міцного здоров’я, енергійності, активного та різнобарвного життя!

Статистична довідка про киян поважного віку

На даний час на обліку в Головному управлінні Пенсійного фонду України в     м. Києві перебуває 751 тис. осіб. Самий старший чоловік народився в 1913 році, тобто відсвяткував свій 108-й день народження. Найстаршій жінці — 105 років. Найстарший чоловік, який продовжує працювати, має вік 99 років, а жінка – 98 років.

IMG 7106 300x239 - Роки – не вантаж, а багатство!silenko 300x224 - Роки – не вантаж, а багатство!IMG 7126 300x242 - Роки – не вантаж, а багатство!

IMG 7144 300x253 - Роки – не вантаж, а багатство!IMG 7094 300x200 - Роки – не вантаж, а багатство!

background Layer 1