Пропустити навігацію

Трудова книжка: популярно про електронну версію

Головне управління Пенсійного фонду в м. Києві почало проводити серію нарад – навчань для Національної школи суддів України. В першому навчанні, яке днями пройшло в онлайн-форматі, взяло участь понад 90 представників служб управління персоналом місцевих апеляційних судів, Вищого антикорупційного суду та Верховного Суду.

Спікерами цього навчання були начальник управління інформаційних систем та електронних реєстрів Наталія Кувшинова та начальник відділу формування електронних трудових книжок №2  Оксана  Страшенко. Під час виступу були висвітлені наступні питання.

  • Електронні сервіси Пенсійного фонду України та підготовка до переходу на електронні трудові книжки.
  • Виготовлення сканованих копій документів про трудову діяльність працівника, передбачених законодавством і передача файлів до Пенсійного фонду України (технічні вимоги до сканування копій трудових книжок).
  • Алгоритм дій щодо завантаження трудових книжок, які подаються Пенсійному фонду України через веб – портал електронних послуг Пенсійного фонду України.

Інформація виявилася дуже актуальною для кадровиків, викликала багато запитань. Тому, по закінченні виступів спікери поспілкувалися з учасниками за принципом «запитання-відповідь».

Нагадуємо, що спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду в місті Києві ведуть активну інформаційно – консультаційну роботу і за домовленістю можуть провести заняття для будь-якого київського підприємства.

1 300x225 - Трудова книжка: популярно про електронну версію

2 300x214 - Трудова книжка: популярно про електронну версію3 - Трудова книжка: популярно про електронну версію

background Layer 1