Пропустити навігацію

Співпраця зі ЗМІ: читачам про пенсійні виплати

Нещодавно у Головному управлінні відбулася анонсована телефонна «пряма лінія» читачів всеукраїнської щотижневої газети «Порадниця» з заступником начальника управління пенсійного забезпечення – начальником відділу методології та організації роботи із застосування пенсійного законодавства Людмилою Грєбєнніковою.

Представник редакції газети, юристконсульт Яна Ромасенко, відслідковувала та підтримувала телефонний зв’язок з  передплатниками. 

Читачі телефонували з різних регіонів України. Найбільш поширені запитання стосувалися мінімальних розмірів  пенсійних виплат і перспектив  їх перерахунку. Також громадяни отримали консультацію щодо переходу з одного виду пенсії на інший та роз’яснення – яка вікова категорія пенсіонерів отримає доплату до пенсії  з 1 жовтня 2021 року.

Ознайомитися з першою частиною  запитань і відповідей та отримати додаткові знання можливо за посиланням: https://poradnica.com.ua/narahuvannya-ta-pererahunok-pensij-4/

1 1 300x225 - Співпраця зі ЗМІ: читачам про пенсійні виплати3 1 300x225 - Співпраця зі ЗМІ: читачам про пенсійні виплати

5 300x209 - Співпраця зі ЗМІ: читачам про пенсійні виплати

background Layer 1