Пропустити навігацію

ДЕНЬ СОЦІАЛЬНОГО ПРАЦІВНИКА: НА СЛУЖБІ КИЯНАМ

VOG 8 300x213 - ДЕНЬ СОЦІАЛЬНОГО ПРАЦІВНИКА: НА СЛУЖБІ КИЯНАМПрацівники Пенсійного фонду, разом з колегами та партнерами відзначають 7 листопада День соціального працівника. Ми вітаємо  всіх причетних до цього свята! Здоров’я вам, мирного неба та вдячних клієнтів, які цінують нашу нелегку, поважну але важливу працю!

Напередодні свята розповімо про працівників Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві. Саме вони забезпечують своєчасну та повну виплату пенсій киянам. Наші фахівці ведуть прийом громадян, контролюють надходження до бюджету, нараховують пенсії, надають консультації громадянам. Вони підтримують роботу електронних сервісів, забезпечують безперебійне фукнціонування складного механізму пенсійних виплат мешканцям столиці.

Працюючи для киян, працівники Управління віддають їм частинку своєї душі, вирішують складні питання. Тому, не жалійте доброзичливих посмішок, коли відвідуєте установи Пенсійного фонду. Вам завжди раді допомогти!

Представляємо Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві в фактах та обличчях.

Про послуги управління

В м. Києві проживають 753 тис. пенсіонерів. З початку року громадянам надано 567 тис. послуг, консультацій та роз’яснень. Кожний спеціаліст, який веде прийом, за 9 місяців 2021 року прийняв понад 3000 осіб. За цей період Головним управлінням призначено понад 20 тис. пенсій та виплачено  грошових допомог на суму 281,4 млн. грн.

Забезпечуються ведення Державного реєстру застрахованих осіб щодо 2 млн. громадян що працюють в м. Києві, і за яких  сплачуються страхові внески. Протягом 2021 року Головним управлінням Пенсійного фонду України в м. Києві проведено 41,5 тис. індивідуальних перерахунків пенсій та 36 масових по 1,5 млн. особових рахунків.

Про колектив управління

В Головному управлінні Пенсійного фону України в м. Києві працює 950 фахівців, більшість яких – жінки, В колективі поєднуються працівники різного віку: такі, хто працює лише декілька років та працівники, стаж роботи яких в Управлінні перевищує 20 років.

HR-и добре знають, що поєднання в колективі працівників різного віку сприяє успішному виконанню професійних завдань. Йде постійний обмін досвідом, знаннями та сучасними навичками.

Ми завжди раді новим співробітникам та запрошуємо бажаючих стати соціальним працівником, державним службовцем, в нашому колективі! Слідкуйте за оголошеннями та беріть участь в конкурсах!

Larysa Vyktorovna FOTO 300x247 - ДЕНЬ СОЦІАЛЬНОГО ПРАЦІВНИКА: НА СЛУЖБІ КИЯНАМ

Rayisa Kuharenko 300x242 - ДЕНЬ СОЦІАЛЬНОГО ПРАЦІВНИКА: НА СЛУЖБІ КИЯНАМ

Borachuk YUliya 300x209 - ДЕНЬ СОЦІАЛЬНОГО ПРАЦІВНИКА: НА СЛУЖБІ КИЯНАМ

 

Valentyna Pyrch 238x300 - ДЕНЬ СОЦІАЛЬНОГО ПРАЦІВНИКА: НА СЛУЖБІ КИЯНАМ

Grygorchuk Mariya 300x208 - ДЕНЬ СОЦІАЛЬНОГО ПРАЦІВНИКА: НА СЛУЖБІ КИЯНАМ

Ivantsova Inna 300x275 - ДЕНЬ СОЦІАЛЬНОГО ПРАЦІВНИКА: НА СЛУЖБІ КИЯНАМDominyuk Tetyana Oleksandrivna 300x231 - ДЕНЬ СОЦІАЛЬНОГО ПРАЦІВНИКА: НА СЛУЖБІ КИЯНАМ

Kazantseva Tayisiya Mykolayivna 300x237 - ДЕНЬ СОЦІАЛЬНОГО ПРАЦІВНИКА: НА СЛУЖБІ КИЯНАМ

Kolodij Kateryna Gordiyivna 300x245 - ДЕНЬ СОЦІАЛЬНОГО ПРАЦІВНИКА: НА СЛУЖБІ КИЯНАМ

background Layer 1