Пропустити навігацію

ГОЛОВНЕ – ПРО ГОЛОВНЕ: РЕЗУЛЬТАТИ ДІЯЛЬНОСТІ ЗА 9 МІСЯЦІВ

KOLEGYYA EKRAN 1 260x300 - ГОЛОВНЕ – ПРО ГОЛОВНЕ: РЕЗУЛЬТАТИ ДІЯЛЬНОСТІ ЗА 9 МІСЯЦІВВ напруженому графіку роботи пролетіли дев’ять місяців року та настав час підбивати проміжні підсумки. Днями в Головному управлінні Пенсійного фонду України в м.Києві відбулася колегія при начальнику Головного управління. Зважаючи на складну ситуацію в столиці з захворюваннями, колегія пройшла в форматі ZOOM-конференції.

Разом з членами колегії, в засіданні взяли участь начальники управлінь та відділів. В якості запрошеної брала участь заступниця директора Департамент соціальної політики КМДА Світлана Устименко.

З доповіддю «Про підсумки роботи Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві за 9 місяців 2021 року» виступила начальниця, Лариса Дзядевич. Співдоповідачами по важливим напрямкам діяльності були: Тетяна Самійленко – начальниця фінансово-економічного управління – головний бухгалтер, Тетяна Маркусевич – начальниця управління обслуговування громадян, Наталія Кувшинова – начальниця управління інформаційних систем та електронних реєстрів.

Доповідачі поінформували членів колегії та запрошених учасників з основними показниками діяльності Управління за 9 місяців поточного року. В Головному управлінні впроваджуються заходи, спрямовані на підвищення якості послуг, що надаються, покращення умов праці фахівців Головне управління Пенсійного фонду України в місті Києві. Як результат – підняття якісного рівню послуг, що надаються киянам. Детально – в статистичному дайджесті.

Показники за 9 місяців

З початку року спеціалістами 11 сервісних центрів надано понад 567 тис. послуг.

Призначено 19,1 тис. нових пенсій, проведено 41,5 тис. індивідуальних перерахунків пенсій та 36 масових, по 1,5 млн. особових рахунків.

Здійснено 487 виїзних прийоми до осіб з обмеженими можливостями.

За телефонами «гарячих ліній» надано 83 тис. консультацій та роз’яснень громадянам.

На особистий прийом до 1 спеціаліста за звітний період звернулось понад 3000 осіб.

Кількість працюючих пенсіонерів по відношенню до 01.10.2020 року збільшилась на 2,0 тис. та становить близько 263 тис. осіб,

До бюджету Головного управління за січень-вересень 2021 року надійшло 59 ,7 млн. грн., що становить майже 100,0% від запланованого бюджетом.

Від загальної кількості одержувачів пенсій по м. Києву, найбільшу частину складають: пенсії за віком 77%, пенсії по інвалідності 9 %, в разі втрати годувальника – 3,23%, за вислугу років – 1,5%

KOLEGYYA DZYADEVYCH 300x208 - ГОЛОВНЕ – ПРО ГОЛОВНЕ: РЕЗУЛЬТАТИ ДІЯЛЬНОСТІ ЗА 9 МІСЯЦІВ

KOLEGYYA SAMYJLENKO 300x208 - ГОЛОВНЕ – ПРО ГОЛОВНЕ: РЕЗУЛЬТАТИ ДІЯЛЬНОСТІ ЗА 9 МІСЯЦІВ

KUVSHYNOVA 300x216 - ГОЛОВНЕ – ПРО ГОЛОВНЕ: РЕЗУЛЬТАТИ ДІЯЛЬНОСТІ ЗА 9 МІСЯЦІВ

KOLEGYYA MARKUSEVYCH 300x217 - ГОЛОВНЕ – ПРО ГОЛОВНЕ: РЕЗУЛЬТАТИ ДІЯЛЬНОСТІ ЗА 9 МІСЯЦІВ

GAFYK 3 300x215 - ГОЛОВНЕ – ПРО ГОЛОВНЕ: РЕЗУЛЬТАТИ ДІЯЛЬНОСТІ ЗА 9 МІСЯЦІВ

GRAFYK 4 300x217 - ГОЛОВНЕ – ПРО ГОЛОВНЕ: РЕЗУЛЬТАТИ ДІЯЛЬНОСТІ ЗА 9 МІСЯЦІВ

 

background Layer 1