Пропустити навігацію

Міжвідомча нарада з представниками АТ «УКРПОШТА»

Київська міська дирекція АТ «Укрпошта» є одним з партнерів Головного управління з виплати пенсій киянам. Щодня через відділення поштового зв’язку тисячі киян отримують пенсії. Тому важливо, щоби механізм пенсійних виплат функціонував безперебійно.

З метою контролю цільового використання коштів Пенсійного фонду України та налагодження надійної комунікації в Головному управлінні Пенсійного фонду України в м. Києві відбулась міжвідомча нарада.

Під час зустрічі було обговорено окремі моменти проведення розрахунків, контролю за своєчасним проходженням платежів та звітності по виділеним коштам. Зауважено, що протягом 2021 року Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві продовжувало здійснювати контроль за додержанням порядку та строків виплати пенсій та грошової допомоги виплатними об’єктами поштового зв’язку.

Обидві сторони діалогу висловили свої зауваження та пропозиції для більш ефективного здійснення фінансових операцій та контролю за ними. На зустрічі було окреслено коло питань, які потребують уваги та досягнуто порозуміння у заходах для підвищення ефективності співпраці.

Довідка

Через 157 відділень поштового зв’язку АТ «Укрпошта» в м.Києві щомісячно здійснюється виплата 153 тис. одержувачам пенсій та грошових допомог, або 20% від загальної кількості пенсіонерів м.Києва.

В 2021 році проведено 8 перевірок виплатних об`єктів Київської міської дирекції АТ «Укрпошта» (Центри поштового зв’язку «Київ-Лівобережний» та «Київ-Правобережний») по 157 поштових відділеннях щодо цільового використання коштів Пенсійного фонду.

8 300x209 - Міжвідомча нарада з представниками АТ «УКРПОШТА»

3 2 300x213 - Міжвідомча нарада з представниками АТ «УКРПОШТА»

background Layer 1