Пропустити навігацію

Електронні лікарняні: долучайтесь до навчання!

23 300x224 - Електронні лікарняні: долучайтесь до навчання!Електронні листи тимчасової непрацездатності (ЕЛТН) є зручним інструментом, який полегшує процедуру оформлення лікарняного.

Головним управлінням Пенсійного фонду України в м. Києві проводиться активна інформаційно-роз’яснювальна робота щодо алгоритму дій лікаря та особи, що оформлює цей документ. Одне з таких щотижневих занять було проведено Юлією Борачук, начальницею відділу ведення карток реєстру застрахованих осіб № 2.

В онлайн-зустрічі взяли участь близько 50 представників київських підприємств, серед яких співробітники НДСЛ Охматдит, Нафтогаз, та інших компаній. Пані Юлія звернула увагу на помилки, які є перешкодою для створення ЕЛТН або їх відображення в кабінеті страхувальника. Надала відповіді на питання, що ставили працівники кадрових служб щодо лікарняних по сумісниках, відображення продовження лікарняного, можливості внесення змін в ЕЛТН.

Заняття пройшло в активному спілкуванні спікера та учасників, які отримали відповіді на актуальні питання. В четвер буде чергова онлайн-зустріч про е-лікарняні. Тож плануйте участь і готуйте свої питання. Обов’язково отримаєте кваліфіковані відповіді на них!

2333 300x229 - Електронні лікарняні: долучайтесь до навчання!

 

background Layer 1