Пропустити навігацію

Майбутнє починається сьогодні!

zastavka 2 300x263 - Майбутнє починається сьогодні!Сучасні молоді люди – покоління, яке є більш прагматичним, на відміну від своїх батьків та дідусів. Ще навчаючись в інституті, вони прораховують свої майбутні кроки, визначають орієнтири та розставляють пріоритети в своїй майбутній кар’єрі. Їх цікавить майбутнє!

Цей факт підтвердила онлайн-зустріч, яку провела заступниця начальника Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві Олена Бойко. Її віртуальними співрозмовниками були студенти  Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана. В рамках проекту «Університет «Соціальні ініціативи» та освітньої програми «Менеджмент соціальної сфери» Олена Володимирівна ознайомила студентів факультетів управління персоналом, соціології та психології з діяльністю Пенсійного фонду України.

Пані Олена роз’яснила майбутнім працівникам соціальної сфери про структуру, послуги, джерела фінансування Пенсійного фонду. Привернула увагу на порядок розрахунку та перерахунку пенсій, ведення електронних реєстрів. Вона розповіла про вплив стажу та заробітної плати на соціальні виплати, про необхідність сплати податків підприємствами, роз’яснила, як користуватися порталом електронних послуг Пенсійного фонду України для того, щоби володіти інформацією про наявний страховий стаж та розмір сплачених роботодавцем внесків.

Атмосфера неформальної зустріч була дуже теплою. Після розповіді Олени Бойко про кар’єрні можливості в структурі Пенсійного фонду, студенти висловили зацікавленість в початку майбутньої кар’єри саме в колективі Головного управління.

Бажаємо гарних оцінок та чекаємо в наший команді!

3 3 278x300 - Майбутнє починається сьогодні!

22 300x241 - Майбутнє починається сьогодні!

 

 

background Layer 1