Пропустити навігацію

ПРО ПЕНСІЇ ТА ЄСВ: СПІЛЬНА НАРАДА З ДПС

Головним управлінням Пенсійного фонду України в м. Києві спільно з Головним управлінням ДПС у м. Києві проведено спільну нараду під головуванням начальниці Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві Лариси Дзядевич.

На нараді обговорювалися питання щодо аналізу та перспектив виконання планових показників по єдиному соціальному внеску у 2021 році. Саме від виконання показників доходної частини бюджету Пенсійного фонду України залежить, наскільки своєчасно та в повному обсязі буде проведено виплати пенсіонерам міста Києва, адже більше 86 % коштів по єдиному соціальному внеску, спрямовується на виплату пенсій.

Також, обговорювались питання вжиття заходів щодо платників, які мають заборгованість зі сплати єдиного внеску, в тому числі щодо охоплення заходами примусового стягнення заборгованості по ЄСВ та проведення спільної інформаційно-роз’яснювальної роботи з платниками щодо погашення заборгованості та легальної зайнятості.

Додатково було обговорено питання щодо ознайомлення страхувальників та застрахованих осіб з актуальною інформацією про «електронні лікарняні» та прийнято рішення щодо подальшої спільної роботи у вказаному напрямку.

zastavka2 1 300x215 - ПРО ПЕНСІЇ ТА ЄСВ: СПІЛЬНА НАРАДА З ДПС

222 1 300x213 - ПРО ПЕНСІЇ ТА ЄСВ: СПІЛЬНА НАРАДА З ДПС

background Layer 1