Пропустити навігацію

Зручно та оперативно: про електронні сервіси Пенсійного фонду України

Проведення регулярних онлайн-навчань про ознайомлення з електронними сервісами Пенсійного фонду стає дедалі популярним. Спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві щотижня роз’яснюють учасникам онлайн-заходів порядок дій щодо користування електронними сервісами порталу Пенсійного фонду України – https://portal.pfu.gov.ua/
111 300x245 - Зручно та оперативно: про електронні сервіси Пенсійного фонду УкраїниВ онлайн-зустрічі, яку провела заступниця начальника відділу інформаційних систем та електронних реєстрів та контролю за використанням даних інформаційних систем та електронних реєстрів Надія Рябич, взяли участь близько 40 представники київських підприємств та застрахованих осіб.
Спікер надала відповіді на питання, які стосувались відображення даних в особистому кабінеті застрахованої особи, можливості прорахувати самостійно майбутню пенсію засобами веб-порталу, окремих аспектів подання скан-копій трудових книжок роботодавцями та випадків внесення змін до картки застрахованої особи.
 Слідкуйте за нашими анонсами та беріть участь в навчаннях!
Про один з популярних та зручних сервісів ПФУ дивиться тут https://youtu.be/V7PUs8BDf7I
background Layer 1