Пропустити навігацію

Вдалий старт: студентам про початок кар’єри держслужбовця

03 300x256 - Вдалий старт: студентам про початок кар’єри держслужбовця02 300x207 - Вдалий старт: студентам про початок кар’єри держслужбовцяДля залучення молодих спеціалістів на роботу до Головного управління Пенсійного фонду України             в м. Києві, управлінням по роботі з персоналом та кафедрою фінансів Київського національного торгівельно-економічного університету було проведено ZOOM-зустріч із студентами – випускниками 4 курсу фінансового факультету та студентами, які навчаються в магістратурі. У зустрічі взяли участь 48 студентів та викладачів університету.

Учасники з цікавістю послухали інформацію заступника начальника управління по роботі з персоналом – начальника відділу кадрового адміністрування та організаційного розвитку Леонтьєва В.І. та заступниці начальника фінансово-економічного управління Поліщук Г. В.

04 286x300 - Вдалий старт: студентам про початок кар’єри держслужбовцяВони розповіли студентам про:

–  коло обов’язків працівників структурних підрозділів Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві;

– переваги проходження державної служби молодими спеціалістами;

– як стати державним службовцем;

– процедуру отримання сертифікату про вільне володіння українською мовою;

– як взяти участь в конкурсі на зайняття вакантної посади державного службовця в установі.

Студентів було запрошено взяти участь в конкурсах на зайняття вакантних посад і приєднатись до колективу професіоналів Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві — pfu.gov.ua/kv

 

 

background Layer 1