Пропустити навігацію

Електронні лікарняні: помилок не буде!

1777 300x202 - Електронні лікарняні: помилок не буде!Тема електронних лікарняних залишається в тренді. В Головному управлінні Пенсійного фонду України в м. Києві 16 грудня було проведено щотижневе Zoom – навчання для страхувальників на тему «Про електронні листки тимчасової непрацездатності»(ЕЛТН). Навчання проводила начальниця відділу інформаційно-аналітичного забезпечення та контролю за використанням даних інформаційних систем та електронних реєстрів Євгенія Попова.
Під час жвавого спілкування з учасниками заходу вона звернула увагу на помилки, які стають перешкодою для створення ЕЛТН або їх відображення в кабінеті страхувальника та розповіла, як їх запобігти.
Заняття проходило в інтерактивному форматі, тому Євгенія надала відповіді на питання, що ставили представники кадрових служб. Найбільш поширені питання – щодо лікарняних по сумісниках, відображення продовження лікарняного, можливості внесення змін в ЕЛТН.
В навчанні взяли участь представники ДП «Нафтогаз цифрові технології», ДП «Нафтогазбезпека», ТОВ «Новодворскі Лайтинг» та інших підприємств.
Якщо на вашому підприємстві виникають питання щодо ЕЛТН, ми чекаємо вас на заняття наступного четверга. Підготуйте питання, які вас хвилюють, слідкуйте за анонсами на нашій сторінці, реєструйтеся та… до зустрічі!
17 300x280 - Електронні лікарняні: помилок не буде!
 
177 300x225 - Електронні лікарняні: помилок не буде!
background Layer 1