Пропустити навігацію

СУЧАСНІ СЕРВІСИ ТА ПЕНСІЙНІ СПРАВИ

Пенсійна справа (надалі – ПС) разом зі всіма документами, не тільки містить багато документів, але й займає чимало місця. Як відомо, Україна взяла курс на цифровізацію. Багато послуг переводиться в онлайн-формат. Завдяки онлайн-сервісам порталу Пенсійного фонду України, пенсіонерам немає необхідності особисто відвідувати центри обслуговування громадян. Достатньо зареєструватися в електронному кабінеті та можна отримувати необхідні послуги не виходячи з дому, або навіть перебуваючи в будь-якій точці світу, де є доступ до інтернету.

Паперова пенсійна справа зараз набуває вигляд персоналізованої електронної папки, в якій містяться файли трудової книжки, паспорту, ідентифікаційного коду та багатьох інших документів застрахованої особи, які необхідні для нарахування, виплати та перерахунків пенсій. Ці документи доступні як для зареєстрованої в електронному кабінеті особи, так і для відповідних працівників підрозділів Пенсійного фонду України.

Перетворенням звичайної,  паперової версії ПС, яка займає чимало місця та інколи важить декілька кілограмів, в електронний вигляд, здійснює управління ретроконверсії.

Технологічний ланцюжок виглядає так: вивчення ПС, сканування документів – обробка відсканованих файлів – систематизація – розміщення в електронному архіві управління.

Це дуже важлива та відповідальна діяльність, оскільки йде робота з документами . Крім того, вона має високу соціальну відповідальність, оскільки від якості роботи працівників управління залежить своєчасність пенсійних виплат громадянам. Якщо ви соціально орієнтовані та усвідомлюєте, що хочете своєю працею приносити користь людям, – не гайте часу!

Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві запрошує приєднатися до нашого колективу та стати державним службовцем соціальної сфери.Алгоритм дій для вступу на держслужбу можна подвитись тут: http://surl.li/bjlqgIMG 8046 207x300 - СУЧАСНІ СЕРВІСИ ТА ПЕНСІЙНІ СПРАВИIMG 8049 225x300 - СУЧАСНІ СЕРВІСИ ТА ПЕНСІЙНІ СПРАВИIMG 20220210 090542 216x300 - СУЧАСНІ СЕРВІСИ ТА ПЕНСІЙНІ СПРАВИ

 

IMG 20220210 091008 300x145 - СУЧАСНІ СЕРВІСИ ТА ПЕНСІЙНІ СПРАВИ

 

IMG 20220210 090711 162x300 - СУЧАСНІ СЕРВІСИ ТА ПЕНСІЙНІ СПРАВИ

background Layer 1