Пропустити навігацію

СТУДЕНТАМ КНТЕУ – ПРО ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ

Головне управління Пенсійного фонду в місті Києві провело Zoom – конференцію зі студентами Київського національного торгівельно- економічного університету.

Начальниця управління інформаційних систем та електронних реєстрів Наталія Кувшинова розповіла студентам, що робота в Головному управлінні пов’язана з використанням сучасних електронних сервісів, застосунків, які суттєво спрощують процес надання та отримання послуг. Розвиток електронних сервісів триває. Тому спеціалісти, які працюють в управлінні, постійно проходять навчання, що сприяє їхньому професійному розвитку, руху кар’єрними сходинками.

Начальниця відділу добору, оцінки та розвитку персоналу управління по роботі з персоналом Світлана Цехмістрова розповіла студентам про можливості проходження практики, стажування, запросила для проходження конкурсного відбору з метою подальшого працевлаштування в підрозділах Головного управління.

Студенти жваво задавали уточнюючі запитання, цікавились умовами проходження державної служби на посадах в Головному управлінні. Загалом в конференції прийняли участь 26 учасників.

Якщо ви, як і студенти КНТЕУ, зацікавились умовами проходження державної служби в органах Головного управління, ознайомтеся з детальною інформацією за посиланням: http://surl.li/bjlqg

1 1 300x200 - СТУДЕНТАМ КНТЕУ – ПРО ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ 2 3 300x200 - СТУДЕНТАМ КНТЕУ – ПРО ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ 4 4 300x173 - СТУДЕНТАМ КНТЕУ – ПРО ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ 5 3 300x175 - СТУДЕНТАМ КНТЕУ – ПРО ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ

background Layer 1