Пропустити навігацію

ПРО ПОСЛУГИ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ВИКЛАДАЧАМ

Онлайн-формат вже давно став частинкою нашого життя. Він дозволяє економити час, «відвідувати» різні заходи у віддаленому режимі, спілкуватися одночасно з великою кількістю людей, перебуваючи в будь-якому місті, де є інтернет. До речі, завдяки інтернету доступні електронні сервіси порталу Пенсійного фонду України. Тож Zoom-конференція, яку провело Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві, поєднала в собі можливості онлайн – заходів та переваги електронних сервісів.

Учасниками заходу були представники професорсько-викладацького складу Київського національного торгово-економічного університету. Начальниця управління інформаційних систем та електронних реєстрів Наталія Кувшинова розповіла учасникам про алгоритм отримання електронних послуг на порталі Пенсійного фонду України. Для цього необхідно мати електронний цифровий підпис та зареєструватися на порталі. Зареєстровані користувачі мають можливості в онлайн-форматі записуватися на прийом, отримувати потрібну інформацію, документи, подавати відскановані документи (відповідно встановлених вимог) для формування електронної пенсійної справи. При наявності в кабінеті користувача копій паспорту, ідентифікаційного коду, дипломів, трудової книжки та інших документів, можна скористатися послугою пенсійного калькулятору та дізнатися про розмір майбутньої пенсії.

Зареєстровані користувачі-власники смартфонів, за допомогою мобільного застосунку можуть отримувати на нього повідомлення про розгляд звернень, призначення або перерахунок пенсії.

Учасники онлайн-заходу поставили багато запитань, на які відповіли заступниця начальника Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві Олена Бойко, керівники підрозділів управління інформаційних систем та електронних реєстрів – начальниця відділу методології та контролю за використанням даних інформаційних систем та електронних реєстрів Юлія Борачук та начальниця відділу інформаційно-аналітичного забезпечення Євгенія Попова.

Серед питань, які цікавили учасників – порядок перерахунку пенсії, врахування страхового стажу під час навчання в аспірантурі та докторантурі, як підтвердити трудовий стаж, який не врахований, та багато інших. З відповідями на них ми детально ознайомимо підписників нашої сторінки найближчим часом.

1 2 300x242 - ПРО ПОСЛУГИ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ВИКЛАДАЧАМ 2 4 300x233 - ПРО ПОСЛУГИ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ВИКЛАДАЧАМ 3 2 300x238 - ПРО ПОСЛУГИ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ВИКЛАДАЧАМ 4 5 300x235 - ПРО ПОСЛУГИ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ВИКЛАДАЧАМ

 

background Layer 1