Пропустити навігацію

Відомості про осіб, щодо яких розпочато перевірку відповідно до Закону України «Про очищення влади» 15.11.2023

Назва органу перевірки ПІБ особи, щодо якої здійснюється перевірка Посада Дата початку проведення перевірки Посилання на заповнену декларацію в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування
Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві Нікітенко

Юлія Василівна

головний спеціаліст відділу з ретроконверсії № 2 управління з ретроконверсії 15.11. Заява Нікітенко Ю. В.
Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві ТАТАРЧУК Анастасія Русланівна головний спеціаліст відділу з ретроконверсії № 2 управління з ретроконверсії 15.11 Заява Татарчук А. Р.
Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві ВОЛОШИНА Наталя Петрівна головний спеціаліст відділу з ретроконверсії № 2 управління з ретроконверсії 15.11 Заява Волошиної Н. П.
Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві СТОЯНОВА Анастасія Геннадіївна головний спеціаліст відділу з ретроконверсії № 2 управління з ретроконверсії 15.11 Заява Стоянової А. Г.
Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві МИХОВИЧ

Марина Леонідівна

головний спеціаліст відділу з ретроконверсії № 1 управління з ретроконверсії 15.11 Заява Михович М. Л.
Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві ДРОБИНСЬКА Галина Михайлівна головний спеціаліст відділу з ретроконверсії № 1 управління з ретроконверсії 15.11 Заява Дробинської Г. М.
background Layer 1