Пропустити навігацію

ПЕНСІЙНОМУ ФОНДУ УКРАЇНИ – 33!

1f3e2 - ПЕНСІЙНОМУ ФОНДУ УКРАЇНИ – 33! 21 грудня 2023 року виповнюється 33 роки з дня заснування Пенсійного фонду України. За ці роки Фонд пройшов нелегкий шлях становлення та законодавчих змін. Пенсійний фонд України впроваджує нові сервіси, спрямовані на максимальне спрощення процесу отримання послуг громадянами. Навіть в умовах повномасштабної війни Фонд продовжує свій розвиток. Зокрема з початку 2023 року до його функцій увійшли:
2705 - ПЕНСІЙНОМУ ФОНДУ УКРАЇНИ – 33! призначення та перерахунок пільг та субсидій на житлово-комунальні послуги;
2705 - ПЕНСІЙНОМУ ФОНДУ УКРАЇНИ – 33! страхові виплати по лікарняним;
2705 - ПЕНСІЙНОМУ ФОНДУ УКРАЇНИ – 33! страхові виплати по нещасним випадкам на виробництві.
1f4f2 - ПЕНСІЙНОМУ ФОНДУ УКРАЇНИ – 33! ПФУ та його територіальні органи активно використовують цифрові технології в рамках концепції «держава у смартфоні». Практично всі послуги застраховані особи можуть отримати на порталі електронних послуг portal.pfu.gov.ua З 2020 року стартував процес оцифрування трудових книжок та документів, що підтверджують трудовий стаж. Переведення документів у цифровий вигляд дозволяє швидко отримати потрібну інформацію, оформити пенсію, навіть якщо людина перебуває за кордоном.
Вітаємо всіх співробітників Пенсійного фонду України з професійним святом! Зичимо нових досягнень у сфері соціального захисту, професійного зростання, благополуччя та миру.
background Layer 1