Пропустити навігацію

ПРОФІЛАКТИКА НЕЩАСНИХ ВИПАДКІВ: ПІДСУМКИ 2023 РОКУ

Одним з напрямків діяльності Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві є профілактика нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань. Працівники відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві проводять вивчення стану умов, безпеки, охорони праці та профілактичної роботи у суб’єктів господарювання (страхувальників), зареєстрованих в м. Києві, та надають необхідні консультації у створенні та реалізації ефективної системи управління охороною праці.
1f91d - ПРОФІЛАКТИКА НЕЩАСНИХ ВИПАДКІВ: ПІДСУМКИ 2023 РОКУ Протягом 2023 року проведено 20 планових та 28 позапланових перевірок у зв’язку з настанням нещасних випадків на виробництві. За результатами перевірок виявлено 289 порушень законодавства про охорону праці. Роботодавцям внесено 48 подань про усунення порушень. До територіального органу з нагляду за охороною праці Центральне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці внесено 2 подання щодо застосування адміністративних стягнень або притягнення до відповідальності посадових осіб, за порушення законодавства про охорону праці.
2705 - ПРОФІЛАКТИКА НЕЩАСНИХ ВИПАДКІВ: ПІДСУМКИ 2023 РОКУ Під час проведених перевірок за результатами вивчення стану умов і безпеки праці у суб’єктів господарювання надано допомогу 25 роботодавцям у створенні та/або реалізації, вдосконаленні системи управління охороною праці.
2139 - ПРОФІЛАКТИКА НЕЩАСНИХ ВИПАДКІВ: ПІДСУМКИ 2023 РОКУ Спеціалістами Головного управління проводилась роз’яснювальна робота щодо безпечних та нешкідливих умов праці, під час якої страхувальникам було надано 1483 консультації.
У 2023 році спеціалісти Головного управління взяли учать в роботі 1135 комісій з розслідування та спеціального розслідування нещасних випадків і професійних захворювань на виробництві.
Розслідування було проведено по 24 груповим нещасним випадкам, 65 нещасним випадкам із смертельним наслідком, 83 випадкам смерті на підприємстві, 561 гострим професійним захворюванням, 17 нещасним випадкам з можливою інвалідністю, 385 нещасним випадкам з тимчасовою втратою працездатності.
1f4cb - ПРОФІЛАКТИКА НЕЩАСНИХ ВИПАДКІВ: ПІДСУМКИ 2023 РОКУ За результатами перевірок у 2023 році було складено 26 протоколів про адміністративні правопорушення за несвоєчасне повідомлення про нещасний випадок, з яких по 23 винесено постанову про накладання адміністративного стягнення.
За результатами вивчення стану умов і безпеки праці у суб’єктів господарювання під час проведених перевірок надано в межах компетенції допомогу 25 роботодавцям у створенні та/або реалізації, вдосконаленні системи управління охороною праці.
SLAJD PROFILAKTYKA 300x169 - ПРОФІЛАКТИКА НЕЩАСНИХ ВИПАДКІВ: ПІДСУМКИ 2023 РОКУ
SLAJD PEREVIRKY 300x169 - ПРОФІЛАКТИКА НЕЩАСНИХ ВИПАДКІВ: ПІДСУМКИ 2023 РОКУ
background Layer 1