Пропустити навігацію

ЛІКАРНЯНІ: ЯК ЗАПОБІГТИ НЕПОРОЗУМІННЯМ

 
1f4d6 - ЛІКАРНЯНІ: ЯК ЗАПОБІГТИ НЕПОРОЗУМІННЯМ Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві плідно співпрацює з професійними виданнями, де фахово роз’яснює законодавчі аспекти нарахування та перерахунків пенсій, оформлення листків непрацездатності, розслідування нещасних випадків на виробництві тощо. Всі ці питання наразі в фокусі відповідальності Головного управління.
1f9ee - ЛІКАРНЯНІ: ЯК ЗАПОБІГТИ НЕПОРОЗУМІННЯМ Зокрема у газеті Все про бухгалтерський облік вийшло інтерв’ю Віталія Нємцева, начальника відділу перевірки обгрунтованності видачі листків непрацездатності управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві.
2049 - ЛІКАРНЯНІ: ЯК ЗАПОБІГТИ НЕПОРОЗУМІННЯМ У відповідях на запитання пан Віталій детально розповів, що треба знати про опрацювання листків непрацездатності, хто відповідальний за необґрунтований медичний висновок, як отримати виплати по лікарняному за кордоном. У відповідях міститься інформація по багатьом іншим актуальним питанням.
27a1 - ЛІКАРНЯНІ: ЯК ЗАПОБІГТИ НЕПОРОЗУМІННЯМ Прочитати повну версію інтерв’ю в №23 газети, якщо ви передплатник видання, або за посиланням інтерв’ю Нємцев
background Layer 1