Пропустити навігацію

Інформаційна зустріч з колективом ДАКХ «Артем»

3 300x192 - Інформаційна зустріч з колективом ДАКХ «Артем»Продовжуючи інформаційні зустрічі з трудовими колективами, фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві 31 жовтня завітали до Державної акціонерної холдингової компанії «Артем» для проведення семінару з роз’яснення актуальних змін в сфері пенсійного забезпечення.

4 300x221 - Інформаційна зустріч з колективом ДАКХ «Артем»

Зазначимо, що це завод з давньою видатною історією, котра бере початок з 1892 року. Розгалуженість сфер виробництва вражаюча: від ракет до інвалідних візочків, від кавоварок до дизайнерських меблів! Проте, безумовно, і на сьогодні головним напрямком виробництва компанії лишається виготовлення приладів та обладнання для авіаційних літальних апаратів. І ДАКХ «Артем» впевнено лідирує в цій галузі.

В просторій конференц-залі на зустрічі були присутні близько 50 слухачів, котрі протягом півторагодинного семінару не знижували градус активності. Було поставлено чимало запитань  різних за тематикою, але однаково важливих та значущих за змістом: про особливості призначення і перерахунку пенсій за Списками 1,2 та ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС; про зарахування до страхового стажу часу служби в армії та навчання у вищих навчальних закладах; про соціальні стандарти на 2018 рік та пенсійне забезпечення учасників АТО.

Заступник начальника управління застосування пенсійного законодавства – начальник відділу методології та організації роботи із застосування пенсійного законодавства Людмила Грєбєннікова особливу увагу звернула на  систему обслуговування громадян на базі централізованих інформаційних технологій, можливість реєстрації на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України та його розширені можливості, послугу СМС-інформування.

Велику зацікавленість присутніх викликала інформація, розміщена в розданих буклетах.

1 300x197 - Інформаційна зустріч з колективом ДАКХ «Артем»5 300x200 - Інформаційна зустріч з колективом ДАКХ «Артем»

 

По завершенню семінару працівників управління запросили до екскурсії музеєм історії заводу, що виявилась цікавою, обширною, вражаючою. Постійно діючі експозиції в чотирьох залах викликали захоплення та піднесення, гордість за нашого виробника і нашу державу.

background Layer 1