Пропустити навігацію

Святкування Дня працівника соціальної сфери

4 1 300x194 - Святкування Дня працівника соціальної сфери

У залі засідань Головного управління Пенсійного фонду України в  м. Києві відбулося нагородження працівників управління з нагоди святкування Дня працівника соціальної сфери.

За сумлінну і ефективну працю, особливі заслуги під час виконання службових обов’язків, високий професіоналізм при виконанні завдань, покладених на органи Пенсійного фонду  33 кращих фахівців Фонду було нагороджено подякою Міністерства соціальної політики України, нагрудним знаком «Знак пошани Пенсійного фонду України»; почесними  грамотами Пенсійного фонду України, почесними грамотами і подяками Київської міської державної адміністрації, почесними грамотами Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві.

В.о. начальника ГУ ПФУ в м. Києві Ірина Задерейко привітала присутніх зі святом, побажала всім натхнення, злагоди, добра та зазначила: «Властиві вам якості – самовіддане служіння обраній справі, доброта і милосердя, чуйність і щедрість душі винагороджуються вдячністю  і повагою мільйонів українців, яким ви несете розраду і тепло, допомагаєте долати життєві труднощі, додаєте віри і впевненості у завтрашньому дні. Хай заслужена шана додасть сил і наснаги на нові здобутки у справі, яка перетворилася на вашу нелегку, але щасливу долю».5 1 300x187 - Святкування Дня працівника соціальної сфери

background Layer 1