Пропустити навігацію

Участь у Колегії

DSC 0129 1024x471 - Участь у Колегії

13 листопада 2018 року Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві прийняло участь у засіданні Колегії Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації. Одним із питань порядку денного було обговорення змін в пенсійному законодавстві України.

DSC 0139 300x169 - Участь у КолегіїВ своєму виступі заступник начальника управління застосування пенсійного законодавства – начальник відділу методології та організації роботи із застосування пенсійного законодавства Людмила Грєбєннікова розповіла про: оптимізацію структури в Пенсійному фонді України м. Києва, пенсійне забезпечення державних службовців, зміни в пенсійному законодавстві передбачені Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій», а також про нові сервіси із надання електронних документів з підтвердженням QR-кодом, систему СМС– інформування.

Окремо наголосила на  тому, що Пенсійний фонд України продовжує розширювати можливості Веб-порталу електронних послуг. Відтепер на порталі функціонує кабінет страхувальника (роботодавця), в якому для працедавця доступна інформація щодо забезпечення соціальних прав його працівників, про правильність подання звітності тощо.    20181114 094528 300x200 - Участь у Колегії

background Layer 1