Пропустити навігацію

З профспілками державних установ

3 300x141 - З профспілками державних установ6 грудня 2018 року заступник начальника управління застосування пенсійного законодавства-начальник відділу методології та організації роботи із застосування пенсійного законодавства Головного управління Пенсійного фонду України в  м. Києві Людмила Грєбєннікова провела навчальний семінар в Київському міському комітеті працівників державних установ.

Пані Людмила розповіла про пенсійне забезпечення державних службовців, про можливості призначення пенсії за віком відповідно до Закону України «Про державну службу».

Також, проінформувала про доцільність користування електронними послугами Фонду, а саме: про нову функцію Веб – порталу Пенсійного фонду України – кабінет страхувальника, в якому для працедавця доступна інформація щодо забезпечення соціальних прав його працівників.

Присутнім було продемонстровано відео-матеріали про активацію послуг СМС-інформування, як отримати електронний документ з QR-кодом та про інформаційну сторінку Веб-порталу електронних послуг.

По завершенню, були надані відповіді на всі запитання, що виникли у присутніх осіб та роздані буклети.

2 300x129 - З профспілками державних установ

background Layer 1