Пропустити навігацію

Зустріч в Національній бібліотеці України

IMG 3777 300x204 - Зустріч в Національній бібліотеці України10 грудня 2018 року в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві спільно з Головним територіальним управління юстиції у місті Києві провели лекцію-бесіду в рамках всеукраїнського правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!».

Заступник начальника Головного управління – начальник управління обслуговування громадян Олена Бойко проінформувала присутніх про зміни в пенсійному законодавстві, перерахунок пенсій в зв’язку з ростом прожиткового мінімуму з 01.01.2019 року та необхідний страховий стаж для призначення пенсії за віком починаючи з 01.01.2018.IMG 3792 300x193 - Зустріч в Національній бібліотеці України

Окремо зупинилася на питанні легалізації заробітної плати. «Неоформлені трудові відносини, неофіційна заробітна плата – позбавляють частки пенсії в майбутньому. Чим більше заробіток з якого сплачені внески до Пенсійного фонду, тим більша пенсія буде в майбутньому!» – наголосила пані Олена.

Також повідомила, що Пенсійний фонд України продовжує розширювати можливості Веб-порталу електронних послуг. Присутнім було надано можливість ознайомитися з  відео-матеріалами про активацію послуг СМС-інформування, як отримати електронний документ з QR-кодом та про інформаційну сторінку Веб-порталу електронних послуг.

По закінченню зустрічі жваво обговорювалися питання, які цікавили присутніх.

IMG 3763 300x168 - Зустріч в Національній бібліотеці України

background Layer 1