Пропустити навігацію

Участь у з’їзді «Всеукраїнської спілки інвалідів Чорнобиля»

IMG 3836 300x177 - Участь у  з'їзді «Всеукраїнської спілки інвалідів Чорнобиля»11 грудня 2018 року відбувся Всеукраїнський з’їзд громадської спілки «Всеукраїнська спілка інвалідів Чорнобиля», на який було запрошено представників Головного управління Пенсійного фонду України в  м. Києві, Міністерства  соціальної політики України, Міністерства охорони здоров’я України та голів відокремлених підрозділів ГС «ВСІЧ».

Головна тема заходу  – «Напрямки поліпшення інформаційного забезпечення відповідно до норм Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю».A90C61E5 EBF5 4EDB BA1B 3EFA07911997 1 300x252 - Участь у  з'їзді «Всеукраїнської спілки інвалідів Чорнобиля»

Розпочалась зустріч  з виступів  запрошених ,   потім перейшла в формат «круглого столу» за принципом питання-відповідь. Розмова торкалася питань, які хвилюють активістів та представників виконавчої влади, разом  вони окреслили шляхи і перспективи подальшої співпраці, обговорили спільні проекти.

Заступник начальника Головного управління Ольга Прищепа в своєму виступі зазначила важливість  конструктивного діалогу з громадськістю та розповіла про зміни в пенсійному законодавстві. Пані Ольга нагадала присутнім про  доцільність користування електронними послугами Фонду, про переваги користування Веб-порталом (portal.pfu.gov.ua), а також про можливість одержання фахових консультацій на сторінках видань “Вісник Пенсіійного фонду України” та “Пенсійний кур’єр”.

Присутнім було продемонстровано відео-матеріали про активацію послуг СМС-інформування, як отримати електронний документ з QR-кодом та про інформаційну сторінку Веб-порталу електронних послуг.

По закінченню зустрічі голова «Всеукраїнської спілки інвалідів Чорнобиля»  Іван Іванович Дерда  нагородив подяками видатних членів   спілки та особисто в.о. начальника Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві Ірину Задерейко.

IMG 3830 300x191 - Участь у  з'їзді «Всеукраїнської спілки інвалідів Чорнобиля»                            IMG 3845 209x300 - Участь у  з'їзді «Всеукраїнської спілки інвалідів Чорнобиля»

 

 

 

background Layer 1