Пропустити навігацію

Привітання до Дня Пенсійного фонду України

IMG 3910 300x200 - Привітання до Дня Пенсійного фонду України

У залі засідань Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві відбулося нагородження працівників управління з нагоди святкування Дня Пенсійного фонду України.

В.о. начальника ГУ ПФУ в м. Києві Ірина Задерейко привітала присутніх зі святом, побажала всім невичерпної енергії та наснаги, бажання бути корисним людям та зазначила: «Бажаю вам гордості за ту справу, якій ви присвятили своє життя. Нехай мудрими будуть ваші дії, вірність і відданість справі забезпечують ваші успіхи, а ваша діяльність знаходить повагу та довіру громадян до органів влади. Нехай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального обов’язку».IMG 3886 300x185 - Привітання до Дня Пенсійного фонду України

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у вирішення питань соціального захисту населення, високий професіоналізм та з нагоди святкування 28-річниці утворення Пенсійного фонду України 17 кращих фахівців Фонду було нагороджено  почесною грамотою Київського міського Голови, подякою Київського міського Голови, почесною грамотою Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві.

background Layer 1