Пропустити навігацію

Засідання «круглого столу» на тему: «Легальні доходи – основа стабільного майбутнього»

IMG 3918 300x200 - Засідання «круглого столу» на тему: «Легальні доходи – основа стабільного майбутнього»22 січня в Головному управлінні Пенсійного фонду України в м. Києві було проведено засідання «круглого столу» на тему: «Легальні доходи – основа стабільного майбутнього».

В засіданні взяли участь в.о. начальника Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві – Задерейко І.С., начальник фінансово-економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві – Заремба Л.Ю., заступник начальника відділу забезпечення наповнення бюджету Головного управління Пенсійного фонду України в      м. Києві – Поліщук Г.В. та начальник управління з питань праці Головного управління Держпраці у Київській області – Шаботинський В.В.

Метою заходу було напрацювання пропозицій щодо напрямків покращення співпраці у 2019 році.

Під час проведення засідання в.о. начальника Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві –  Ірина Задерейко проінформувала присутніх щодо забезпечення соціальних прав застрахованих осіб та наповнення бюджету Пенсійного фонду шляхом легалізації заробітної плати і виявлення праці неоформлених працівників з використанням Державного реєстру загальнообов’язкового соціального страхування.  Наголосила, що своєчасна та повна сплата платежів у Пенсійний фонд України, а також забезпечення заробітною платою працівників не менше мінімальних соціальних стандартів – це обов’язок кожного роботодавця щодо соціального захисту своїх працівників. В ході засідання круглого столу були обговорені проблемні питання, висловлені пропозиції щодо впорядкування трудових відносин з найманими працівниками та забезпечення зростання заробітної плати.

background Layer 1