Пропустити навігацію

Продовжуються зустрічі з громадськістю в рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО!»

20190206 125344 resized 300x146 - Продовжуються зустрічі з громадськістю в рамках проекту  «Я МАЮ ПРАВО!»06 лютого 2019 року в рамках всеукраїнського правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», у бібліотеці сімейного читання імені Михайла Лермонтова Солом’янського району м. Києва пройшов спільний захід Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві та Головного територіального управління юстиції у місті Києві.

Заступник начальника управління застосування пенсійного законодавства – начальник відділу методології та організації роботи із застосування пенсійного законодавства – Людмила Грєбєннікова розповіла учасникам про актуальні питання щодо перерахунку пенсії відповідно до частини другої ст. 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», про переваги отримання пенсійних виплат через виплатні об’єкти банківських установ, про перерахунок мінімального розміру пенсій особам, які досягли 65 років з 01.01.2019 року.

Пані Людмила окрему увагу звернула на  переваги легального працевлаштування  та наголосила, що кожен найманий працівник повинен вимагати офіційного працевлаштування і в подальшому «контролювати» свого роботодавця щодо сплати єдиного соціального внеску. Також присутнім було надано можливість ознайомитися з  відео-матеріалами про активацію послуг СМС-інформування, як отримати електронний документ з QR-кодом та про інформаційну сторінку Веб-порталу електронних послуг.

По закінченню зустрічі жваво обговорювалися питання, які цікавили присутніх та були роздані тематичні буклети.20190206 120122 resized 193x300 - Продовжуються зустрічі з громадськістю в рамках проекту  «Я МАЮ ПРАВО!»

background Layer 1