Пропустити навігацію

Зустріч з ветеранами Афганістану

IMG 4324 300x200 - Зустріч з ветеранами Афганістану7 лютого в Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації відбулася зустріч з ветеранами Афганістану. В зустрічі взяли участь: представники Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві, Дніпровської райдержадміністрації, Управління праці та соціального захисту населення Дніпровського району, громадської організації «Дніпровське районне відділення спілки ветеранів Афганістану  м. Києва», громадської організації «Рада ветеранів АТО Дніпровського району міста Києва».

Зустріч проходила в рамках відзначення 30-річчя з дня виведення військ з Афганістану.IMG 4338 300x200 - Зустріч з ветеранами Афганістану

Заступник начальника управління застосування пенсійного законодавства – начальник відділу методології та організації роботи із застосування пенсійного законодавства – Людмила Грєбєннікова проінформувала присутніх про зміни в пенсійному законодавстві України, види та розміри пенсій для військовослужбовців.

Окрему увагу звернула на оновлені можливості Веб-порталу електронних послуг. «Відтепер на порталі функціонує кабінет страхувальника (роботодавця), в якому для працедавця доступна інформація щодо забезпечення соціальних прав його працівників, про правильність подання звітності» – повідомила Людмила Грєбєннікова.

Наприкінці зустрічі представники  Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві провели індивідуальні консультації, під час яких присутні отримали відповіді на особисті питання. Велику зацікавленість присутніх викликали буклети роздані під час зустрічі.

IMG 4346 300x200 - Зустріч з ветеранами АфганістануIMG 4354 300x200 - Зустріч з ветеранами Афганістану

 

14077 300x153 - Зустріч з ветеранами Афганістану

background Layer 1