Пропустити навігацію

Роз’яснення щодо монетизації субсидій.

1 2 300x188 - Роз’яснення щодо монетизації субсидій.       21 березня в актовій залі Печерської районної в місті Києві державної адміністрації відбулася зустріч на тему: «Монетизація субсидій». В зустрічі взяли участь: представники Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві, Печерської райдержадміністрації, Управління праці та соціального захисту населення, АТ «Ощадбанк» та органів самоорганізації населення Печерського району.

Заступник начальника управління застосування пенсійного законодавства – начальник відділу методології та організації роботи із застосування пенсійного законодавства – Людмила Грєбєннікова повідомила що відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 06.02.2019 № 62 визначено, що  виплата житлових субсидій особам, які одержують пенсії, у готівковій формі здійснюватиметься через Пенсійний фонд України шляхом перерахування коштів на пенсійні рахунки в уповноважених банках або через виплатні об’єкти  ПАТ «Укрпошта».2 300x109 - Роз’яснення щодо монетизації субсидій.

Усі пенсіонери, яких обслуговує ПАТ «Укрпошта», отримуватимуть субсидії готівкою через листонош у день одержання пенсії. Таким чином, вони матимуть змогу вчасно сплатити комунальні послуги, використавши субсидію за призначенням.

«Звертаю увагу одержувачів пенсій, що для отримання цих виплат додатково надавати будь-які документи до органів Пенсійного фонду не потрібно!» – зазначила пані Людмила.

Наприкінці зустрічі представник  Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві провела індивідуальні консультації, під час яких присутні отримали відповіді на особисті питання.

background Layer 1