Пропустити навігацію

Робота з питань запобігання та виявлення корупції за 12 місяців 2018 року

За 2018 рік перевірено щодо своєчасності подання 1557 декларацій осіб уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

До Національного агентства з питань запобігання корупції направлено 20 повідомлень про неподання/несвоєчасне подання декларації особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

В структурних підрозділах Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві проведено 82 заходи щодо формування негативного ставлення до корупції (заняття, семінари, службові наради), до яких залучено 990 державних службовців. 301 державний службовець пройшов навчання з питань запобігання корупції та отримав відповідні сертифікати.

Розроблено та доведено до відома працівників Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві Пам’ятку про застосування антикорупційного законодавства, а також Методичні рекомендації з питань запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у діяльності осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, затверджених Рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 14.07.2016 №2 та інші роз’яснювальні матеріали.

Організовано проведення 7 спеціальних перевірок відповідно до Закону України «Про запобігання корупції».

background Layer 1