Пропустити навігацію

Урочисте відкриття віддаленого робочого місця на Одещині

1 2 300x169 - Урочисте відкриття віддаленого робочого місця на Одещині23 травня поточного року в приміщенні Теплодарської міської ради відбулося урочисте відкриття віддаленого робочого місця обслуговування громадян Малиновського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в м. Одесі за участю перших керівників органів місцевого самоврядування, очільників державних установ, представників місцевих засобів масової інформації, соціальних партнерів та громадськості.

«Відкриття віддаленого робочого місця — це приклад тісного співробітництва органів місцевого самоврядування й Пенсійного фонду. Я особисто, депутатський корпус, виконком дуже зацікавлені, щоб теплодарці могли вирішувати свої нагальні питання, особливо соціального характеру, не виїжджаючи з міста» – сказав Міський голова м. Теплодар, Михайло Жовнір.

«Створення віддалених робочих місць, підвищення якості обслуговування громадян, забезпечення повноти й оперативності відповідних послуг – є одним з основних пріоритетів в роботі органів Пенсійного фонду України» – зазначила заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області Тетяна Яворська.

«Відтепер жителям м. Теплодар не потрібно звертатись до територіального управління Пенсійного фонду в містах Одеса або в Біляївка, щоб вирішувати всі свої “пенсійні” справи. Звернувшись до фахівців на місці, пенсіонери зможуть заощадити час та витрати на транспорт і при цьому отримати якісні послуги», на закінчення зазначила начальник Малиновського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в  м. Одесі – Лариса Олейник.2 2 300x169 - Урочисте відкриття віддаленого робочого місця на Одещині

Довідково: на сьогодні у м. Теплодар проживають близько 10 тис. громадян, з яких 2,2 тис. – пенсіонери. У перший день роботи віддаленого робочого місця за консультацією звернулися 9 мешканців міста.

background Layer 1