Пропустити навігацію

«Круглий стіл» соціального захисту

     Начальник Любашівського відділу обслуговування громадян управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області Ольга Ліщук 13 вересня прийняла участь у засіданні круглого столу за темою «Соціальний захист», де  обговорювалися методи покращення роботи щодо соціального захисту жителів Любашівського району. Захід відбувався за участю першого заступника голови Любашівської райдержадміністрації Валерія Мочуляка, директора Любашівської філії Центру зайнятості Михайла Панченка, начальника управління соціального захисту населення Любашівської райдержадміністрації Тетяни Зелінської та спеціаліста фінансового управління Алли Бордюжі.

       Ольга Ліщук детально розповіла про роботу Фонду та послуги, які надаються Фондом. Поінформувала присутніх щодо укладених угод про створення робочих місць у віддалених населених пунктах, щоб наблизити надання послуг Фонду. 

       Начальник Любашівського відділу обслуговування громадян також  розповіла про електронні послуги торкнулася отримання довідок , СМС-інформування, реєстрації на веб-порталі Пенсійного фонду України та провадження нового сервісу – призначення пенсії в «один дотик», який дозволить суттєво заощадити час громадянам, що звертаються за призначенням пенсії.  

   Усі, хто був присутнім на «круглому столі», отримали доручення щодо опрацювання заходів для збільшення рівня середньої заробітної плати в районі та створення робочих місць.

 

20190621 090532 146x300 - «Круглий стіл» соціального захисту

 

20190621 090610 e1568373424104 300x167 - «Круглий стіл» соціального захисту

background Layer 1