Пропустити навігацію

Робота з боржниками-банкрутами

З метою погашення боржниками – банкрутами платежів до Пенсійного фонду  України головним управлінням  щоквартально ведеться робота  по  заслуховуванню арбітражних керуючих на спільних нарадах, проведених з відділом з питань банкрутства Головного територіального управління юстиції в Одеській області.

На нараді, за підсумками третього кварталу 2018 року, арбітражними керуючими – ліквідаторами ПАТ “Одеське шахтоуправління” та ДП «Одеський автомобільний ремонтний завод» були висвітлені проблемні питання у сфері банкрутства, що виникають під час погашення заборгованості перед Пенсійним фондом України.

Для поліпшення роботи у цьому напрямку ліквідаторам банкрутів надані рекомендації щодо підвищення ними ефективності роботи з погашення боргів на користь Фонду, зокрема були визначені продуктивні заходи сумісної роботи головних управлінь.

Для проведення наступної наради в ІV кварталі поточного року, згідно затвердженого переліку боржників-банкрутів на 2018, вирішено запросити арбітражних керуючих, які виконують свої повноваження у справах про банкрутство ПАТ “Чорномортехфлот”, ПАТ “РЕОМ”.

background Layer 1