Пропустити навігацію

Семінар-нарада

     17 жовтня у місті Подільск пройшов семінар-нарада за темою “Актуальні питання пенсійного забезпечення громадян. Робота підрозділів в умовах реформування пенсійної системи”.

      Слід зауважити, що робота по призначенню пенсій потребує, як мінімум, злагодженої та щільної співпраці одразу ж трьох відділів Пенсійного фонду — з питань виплати пенсій, призначення та перерахунків пенсій та обслуговування громадян, на семінар запросили начальників відділів та секторів, заступників начальників відділів громадян – представників Балтського, Великомихайлівського, Любашівського, Ширяєвського та Подільского районів та відповідальних спеціалістів віддалених робочих місць смт. Захарівка, смт. Саврань, м. Ананьїв, смт. Окна та м. Кодима.

      Відкрила семінар заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області Тетяна Яворська. Вона одразу почала з пріоритетних завдань структурних підрозділів в умовах реформування пенсійної системи.

    Начальник управління застосування пенсійного законодавства Олена Родіна у своєї промові торкнулася деяких окремих питань організації роботи відділів з питань перерахунків пенсій та застосування норм Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”.

    Сергій Лузан, начальник відділу адміністрування інформаційних систем та захисту інформації управління інформаційних систем та електронних реєстрів, порушив актуальні питання автоматизованого програмного забезпечення.

      Лекція заступника начальника управління – начальника відділу з питань організації роботи з виплати пенсій управління з питань виплати пенсій Інни Міщенко стосувалася організації контролю за виплатою пенсій.

     Стан дотримання єдиних стандартів якості обслуговування громадян в системі органів Пенсійного фонду України висвітила Наталія Гусар, заступник начальника управління обслуговування громадян – начальник відділу методології та організації роботи з обслуговування громадян.

     Завершувала захід головний спеціаліст відділу методології та організації роботи із застосування пенсійного законодавства управління застосування пенсійного законодавства Ганна Кириченко виступом щодо актуальних питань призначення та перерахунку пенсій за нормами Закону України «Про загальнообовязкове державне пенсійне страхування» та за «спеціальними» законами.

   Наприкінці провели контрольне тестування відділів на знання пенсійного законодавства та підсумували результати семінару-наради.

IMG 20191017 095922 225x300 - Семінар-нарада

 

IMG 9c1868e73b853fb462a0b6df97dd970d V 300x168 - Семінар-нарада

 

IMG 257565d6c739a88ebb2e2fd1c4231f80 V e1571400216464 300x152 - Семінар-нарада

background Layer 1