Пропустити навігацію

Зустріч з представниками Ради ветеранів ВВВ Київського району м. Одеси

           Заступник начальника Київського відділу обслуговування громадян Євгенія Корчемна взяла участь у  зустрічі з представниками Ради ветеранів ВВВ Київського району м. Одеси

        Євгенія Корчемна роз’яснила алгоритм  підвищень розмірів пенсій, які відбулися у грудні 2019 року, у зв’язку зі зміною прожиткового мінімуму, та надала інформаційні буклети з найменуваннями та сумами підвищень.  Відповіла на питання щодо зміни надбавки по  пенсіям за особливі заслуги перед Україною, які відбулися у грудні цього року.

        Також фахівець розповіла про порядок реєстрації та особливості використання Веб-порталу Пенсійного фонду України або можливість отримувати СМС-інформування і запропонувала активніше долучатися до дистанційних форм обслуговування громадян.

        Під час заходу було багато запитань з приводу змін у пенсійному законодавстві, порядку подання заяв та документів щодо призначення пенсії інвалідам АТО та УБД .

1 300x291 - Зустріч з представниками Ради ветеранів ВВВ Київського району м. Одеси2 300x225 - Зустріч з представниками Ради ветеранів ВВВ Київського району м. Одеси

background Layer 1